BYT FREM TIL 15. JANUAR   ·   PRISGARANTI ·   FRI FRAGT OVER 499,-   ·   19,- FRAGT

Betingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Stori.

Betaling & levering

Når du bestiller igennem Stori vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse. Herefter bliver din ordre pakket og sendt afsted. Indeholder din ordre bestillingsvarer, vil disse varer blive sendt afsted hurtigst muligt efter vi har modtager dem på lager. Den forventede leveringstid vil fremgå på produktsiden. Pengene vil blive trukket på dit betalingskort umiddelbart efter bestilling. Alle priser på Stori er inkl. 25% moms og i DKK.

Betaling online via:

– Kreditkort (Bla. Visa & MasterCard)
– MobilePay
– Kontooverførsel til reg.nr. 3409, konto nr. 12146744.

Ved kontooverførsel fra udlandet brug venligst IBAN: DK2030000012146744 og swift: DABADKKK
Anfør venligst ordrenummer på indbetalingen.

Fragtpriser:

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

Levering til GLS PakkeShop kr. 19,- (gratis over 499,-)
Levering til privatadresse med GLS kr. 39,-

GLS PakkeShop: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 PakkeShops. Du vælger selv den PakkeShop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den PakkeShop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om, at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS PakkeShops hos Blockbuster, i udvalgte Coop butikker, tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv, hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

Privatpakke: Levering af privatpakke sker med GLS. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes i nærmeste GLS shop.

Forsendelser til udlandet: Kontakt os, hvis du vil bestille med fragt til udlandet, så finder vi en god løsning til dig. Kontakt os på info@stori.dk.

Retur

Vi yder 30 dages fuld returret fra den dag du modtager varerne. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varerne og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto. Du skal selv betale de omkostninger der er forbundet med at returnere varerne.

Ved returnering sendes varerne til : Stori, Hornemansgade 1, 2 th, 2100 København Ø.

Reklamations- & klageret

Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelsen, skal meddeles inden 24 timer på mail: info@stori.dk. Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på alle vores varer. Finder du en vare billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen. Vi justerer hele tiden vores priser for at sikre at du spare mest muligt når du handler hos os.

Sådan får du prisgaranti:

1. Send en mail til: info@stori.dk med et link eller et skærmbillede af prisen og tilbudet som du har fundet på en anden dansk webshop. Skriv gerne “prisgaranti” som emnet i mailen.

2. Når vi modtager din henvendelse, så undersøger vi tilbudet. Du vil herefter høre om det overholder betingelserne og om vi kan matche prisen.

3. Prisen på produktet nedsættes. Har du allerede bestilt, så overfører vi differencen til din konto.

Betingelser for prisgaranti:

  • Din henvendelse skal være før din bestilling, eller senest 14 dage efter bestilling.
  • Prisen på varen er inkl. levering.
  • Prisgarantien gælder for danske webshops og kun online priser.
  • Prisgarantien gælder ikke rabatkoder, medlemskaber eller lign.
  • Prisgarantien gælder ikke åbningstilbud, ophørsudsalg eller andre tilbud i begrænset tid eller antal.

 

Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Stori og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Stori videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Stori har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@stori.dk

Virksomhedsoplysninger

Juridisk firmanavn: Web Butikken (Stori)
CVR: 38142240
Adresse: Hornemansgade 1, 2th – 2100 København Ø
E-mail: info@stori.dk

Velkommen hos Stori og rigtig god fornøjelse med din bestilling.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.