De 15 flotteste væglamper lige nu

I hjemmet er det vigtigt at få installeret den rette belysning. Nogle rum kræver skarpt lys, mens der i andre rum er behov for afdæmpet belysning. Med væglamper kan du sørge for at få den bedst mulige belysning i alle dine rum. Disse typer af lamper kan både fungere som det primære lys i et rum men også som hyggebelysning, som du kan tænde i stedet for at tænde loftslampen.

Her bliver du introduceret til 15 af de flotteste lamper, som du kan hænge på væggene derhjemme.

GUBI væglampe BL5

GUBI BL5 væglampe, Black Brass & Classic White Semi Matt

Denne lampe fra GUBI har et rustikt og industrielt design, der gør, at den kan skille sig ud i din bolig. Væglamper behøver ikke at gå i ét med væggen. Denne lampe fylder lidt ekstra på væggen, og den er derfor særligt smart, hvis du gerne vil have en lampe, der både har en praktisk og dekorativ funktion.

Væglampen "BL5" fra GUBI koster 3.995 kr. og kan købes her.

AYTM væglampe Luceo messing

AYTM væglampe Luceo, gold & clear

Den messingfarvede lampe fra AYTM har et design, der er både enkelt og eksklusivt. Du kan anvende den til at få din bolig til at se mere luksuriøs ud. Måske har du en messingfarvet vandhane i køkkenet eller i badeværelset. I så fald kan du skabe god sammenhæng i rummet ved hjælp af denne lampe.

Væglampen "Luceo" fra AYTM koster 3.999 kr. og kan købes her.

Hübsch væglampe messing

Hübsch væglampe i messing

Lampen fra Hübsch er lavet i messing, og den ser derfor både stilfuld og luksuriøs ud. Hvis du gerne vil have, at dit hjem ser gennemført og stilfuldt ud, kan du placere denne enkle lampe i flere af dine rum. I entréen kan den give hyggebelysning, mens den også kan fungere som læselampe i stuen.

Væglampen fra Hübsch koster 569 kr. og kan købes her.

WOUD væglampe Kuppi 2.0 Mustard Yellow

WOUD væglampe Kuppi 2.0, Mustard Yellow

Denne sennepsfarvede lampe fra WOUD har et minimalistisk design, der gør, at den kan passe ind i langt de fleste rum. Samtidig giver den smukke farve et dekorativt præg til lampen og dermed til din indretning. Du kan bevæge lampen, og den er derfor særlig anvendelig som eksempelvis sengelampe.

Væglampen "Kuppi 2.0" fra WOUD koster 1.299 kr. og kan købes her.

Ferm Living væglampe Arum

Ferm Living Arum væglampe i sort

Hvis du synes, at dit hjem mangler personlighed, så gør med væglamper stue og værelser til hyggelige rum. Lampeskærmen på denne lampe bølger blidt, og indersiden af skærmen har en mat farve. Det giver gode forudsætninger for et blødt lys. Med sin særlige udformning skiller lampen sig ud, og du kan blandt andet anvende den til at give din stue et dekorativt præg.

Væglampen "Arum" fra Ferm Living koster 1.999 kr. og kan købes her.

House Doctor væglampe Club Double

House Doctor væglampe Club Double, sort & messing

Med denne lampe får du faktisk to lamper i én. De to arme, som lamperne er monterede på, kan bevæges fra side til side. Derfor er denne lampe ideel i rum, hvor den kan tjene flere formål. Mangler du nye sengelamper, kan du for eksempel installere denne lampe midt på væggen bag din seng. Så kan du bevæge armene ud og få lys i begge sider af sengen.

Væglampen "Club Double" fra House Doctor koster 1.709 kr. og kan købes her.

HAY væglampe Nelson Ball Wall Sconce

HAY væglampe Nelson Ball Wall Sconce

Nelson Ball Wall Sconce Cabled er skabt af det danske brand HAY. Lampen har et elegant design, og den runde lampeskærm gør, at lampen skiller sig ud sammenlignet med andre væglamper. Det elegante design gør den ideel til læsekrogen i stuen. Lampen er desuden praktisk, fordi du nemt kan bevæge den.

Væglampen "Nelson Ball Wall Sconce" fra HAY koster 5.099 kr. og kan købes her.

House Doctor væglampe Game

House Doctor væglampe Game, sort & hvid

Denne lampe fra House Doctor har en utraditionel form, der giver den et spændende udtryk. Lampen er sort, og skærmens inderside er hvid. Derfor passer den ind i langt de fleste rum. Du kan for eksempel hænge den på væggen i stuen eller i entréen, hvor det anderledes design kan glæde både dig og dine gæster.

Væglampen "Game" fra House Doctor koster 1.149 kr. og kan købes her.

&Tradition væglampe Copenhagen SC16

&Tradition væglampe Copenhagen SC16

I soveværelser har du ofte behov for flere forskellige typer af belysning. Med væglamper kan du gøre soveværelse og børneværelse til funktionelle rum, hvor belysningen kan justeres. Lysstyrken på denne lampe kan dæmpes, og den er derfor ideel i soveværelser, hvor den kan give både hyggebelysning samt kraftigere lys.

Væglampen "Copenhagen SC16" fra &Tradition koster 2.295 kr. og kan købes her.

WOUD væglampe Mercury

WOUD væglampe Mercury, lysegrå

Lampen fra Mercury er lige så meget et stykke kunst, som det er en lampe. Den fylder nemlig godt på væggen og har et anderledes design, der giver den et grafisk udtryk. Derfor skal den hænge et sted, hvor du ofte kommer til at kigge på den. Desuden kan lyset dæmpes.

Væglampen "Mercury" fra WOUD koster 3.999 kr. og kan købes her.

Hübsch væglampe messing

Hübsch væglampe i messing

Denne lampe har et minimalistisk design, men den klare messingfarve gør, at lampen er interessant og dekorativ. Har du to, kan du anvende dem som sengelamper. Dit soveværelse bliver særligt hyggeligt, hvis du sørger for, at lamperne passer både stil- og farvemæssigt til møblerne og pyntegenstandene i dit soveværelse.

Væglampen fra Hübsch koster 595 kr. og kan købes her.

Design By Us væglampe New Wave Optic

Design By Us væglampe New Wave Optic Clear

Ønsker du at hænge anderledes og elegante lamper op i dit hjem, er denne fra Design By Us et godt bud. Lampen er udstyret med en bølget glasskærm. Når lampen er tændt, sender den en smuk blanding af lys og skygge ud i rummet. Denne unikke lampe dekorerer din væg og er ideel til hyggebelysning.

Væglampen "New Wave Optic" fra Design By Us koster 2.790 kr. og kan købes her.

House Doctor væglampe Twice sort

House Doctor væglampe Twice, sort

Væglampen fra House Doctor kombinerer flere farver og materialer. Den er nemlig skabt af både hvidt glas, sort glas og sort jern. Lampens lys er hyggeligt, og den er derfor særligt god på væggen i din stue eller i dit soveværelse. Desuden udgør den en flot dekoration til din væg.

Væglampen "Twice" fra House Doctor koster 1.169 kr. og kan købes her.

Menu væglampe TR Bulb

Menu væglampe TR Bulb, Shiny Opal

Denne lampe fra Menu er meget enkel og kan give din bolig et minimalistisk, men stilet udtryk. Lampen består af en LED-pære, som du nemt kan skrue op og ned for. Det justerbare lys og det enkle design gør, at denne lampe er anvendelig i alle rum i din bolig. Brug den for eksempel som læselampe i din stue, som lys over dit skrivebord eller som hyggebelysning i fordelingsgangen.

Væglampen "TR Bulb" fra Menu koster 1.995 kr. og kan købes her.

House Doctor væglampe Swing messing

House Doctor væglampe Swing, messing

Swing er en smuk og æstetisk lampe, der er udstyret med flere skæve og asymmetriske vinkler. Desuden er lampet messingfarvet, hvilket gør den endnu mere interessant at kigge på. Det rå udseende giver lampen personlighed samt en dekorativ karakter. Brug den derfor eventuelt i din stue, hvor du ofte kan betragte den.

Væglampen "Swing" fra House Doctor koster 1.259 kr. og kan købes her.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer modereres, inden de offentliggøres