Lad din indretning reflektere din personlighed
Dit hjem har en hi(stori)e at fortælle

Stori har gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling. Fra at være en online designbutik har vi udviklet os til et dansk designbrand med en ny mission: at skabe produkter, der afspejler din personlighed og fortæller en historie i dit hjem. Måske har du set os i Løvens Hule på DR1, hvor vi i sæson 7 sikrede os en investering og introducerede vores mest ikoniske produkt: Ballerina Vasen. Denne vasen er resultatet af utallige dansetimer og lange prøveaftener og er nu klar til at indtage din bolig. Ballerinaens skørt er lavet af mundblæst glas, og ingen to er ens, præcis som ægte ballerinaer. Vasens krystalbund giver stabilitet, mens hendes elegance gør hende til det perfekte kunstværk i ethvert hjem.

Vores produkter er tilgængelige online i vores webshop samt hos vores betroede partnere, AndLight og Royal Design/Rum21.
 
Træd ind i vores univers af omhyggeligt udvalgte produkter til dig og dit hjem. Hos Stori kan du forvente en ekstraordinær oplevelse, lige fra den smukke præsentation af vores produkter til den imponerende pakke, der leveres direkte til din dør.

Stori-teamet består af dedikerede design- og indretningsentusiaster. Vi stræber efter at præsentere dig for de seneste trends og de mest fantastiske produkter, så din bolig altid kan forblive moderne og indbydende. Vores engagement i at levere den bedste købsoplevelse afspejles i vores konkurrencedygtige priser, hurtige levering og førsteklasses kundeservice.
 
Velkommen til Stori - hvor dansk design får en personlig hi(stori)e!