Fuldend hjemmet med dekorative blomstervaser

Fuldend hjemmet med dekorative blomstervaser

Hvem elsker ikke at få friske, velduftende og farverige blomster ind i hjemmet? Dette er både hvis du selv har været nede at købe blomsterne selv, samlet en buket i naturen, eller om du har fået dem foræret af din elskede. Uanset hvad, så er blomster og blomstervaser en skøn detalje, som gør dit hjem smukkere og mere stilfuldt. De nydelige blomster kan du placere i en smuk blomstervase i lige præcis din egen personlige stil, som fuldender udtrykket i dit hjem.Der er ufattelige mange blomstervaser på markedet. Skal vasen være af glas, keramik, porcelæn, metal eller et helt femte materiale? Du kan også vælge en prangende farve på vasen, som står i flot kontrast til blomsterne eller en mere neutral dæmpende farve, som skaber et større fokus på selve buketten. Det er vigtigt, at vasen ikke overskygger buketten, men at de komplementerer hinanden.Du kan finde blomstervaser i alverdens størrelser – helt fra gigantvaser til minivaser, som kan placeres både på gulvet, hylder, vindueskarme, stuebordet eller i små sættekasser. Du kan også blot vælge, at bruge blomstervaserne som pyntegenstande, når der ikke er blomster i. På den måde kan din vase hele tiden være med til at sætte prikken over i’et på din indretning. Stori Ballerina Vase Clear

Billedet er fra Instagram og taget af @nynnesdagbog_. Vores "Ballerina" vase kan købes her.

Tørrede buketter er trendy som aldrig før


Hvis du ikke er den heldige ejer af grønne fingre eller gerne vil undgå at udskifte buketten ofte, så burde du uden tvivl investere i en buket med tørrede blomster, som ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Tørrede blomster også kaldet evighedsbuketter har atter gjort sit indtog i danskernes indretning. Du har formentlig set dem på sociale medier eller i dine venners hjem.De tørrede blomster kan holde mange år fremadrettet – og er både fordelagtige miljø- og økonomimæssigt. Prisniveauet er ofte i den forholdsvis høje ende, men samtidig skal du ikke bekymre dig om visne blomster og blomsterstøv. Du får en buket, som altid vil stå pænt og præsentabelt.Sammensæt de smukke tørrede blomster i en flot blomstervase og imponere dine fremtidige gæster med smukt interiør. De tørrede blomster er også en fantastisk værtindegave, som vil glæde de fleste. 


De tørrede blomster kan med fordel placeres i kolonihavehuset og sommerhuset, hvor du ikke har mulighed for at skifte blomsterne ugentlig. Således vil der altid stå farverige blomster og byde dig hjertelig velkommen. Louise Roe Balloon Vase 04

Billedet er fra Louise Roe og "Balloon 04" vasen kan købes her.

Gode tips til indretningen med en blomstervase


Herunder får du et par gode råd til hvordan du bruger en blomstervase på bedste vis i indretningen:

Skal vasen have en bred eller en lille mund?


Er din buket lavet af langstilkede blomster, såsom røde roser, kan det være en fordel at vælge en blomstervase med en lille mund og eventuelt en lang høj hals, så de ikke spreder sig for meget ud. Den høje vase vil desuden skabe en elegance i dit hjem. Er det derimod en stor og flot buket, som du har fået, vil det være fordelagtigt med en bred mund, så blomsterne får lov at folde sig ud. Det er et spørgsmål om, hvilken buket, du har at gøre med, og hvad dine personlige præferencer er.Brug blomster og vaser på en inspirerende facon


Du kan bruge dine blomstervaser på mange forskellige og interessante måder. Skal du fx holde fest, kan du pynte bordene med små glasvaser med smukke afskårne haveblomster i. Eller du kan have store gulvvaser stående ved indgangen, som byder dine gæster velkommen til festen. Du kan også sagtens kombinere dine blomster med andre dekorative elementer, og på den måde give et særligt æstetisk udtryk til enten din fest eller bare spisebordet i hverdagen.

House Doctor Vase Flood

Billedet er fra House Doctor og "Flood" vasen kan købes her.

Leg med former, farver og materialer


Du kan kombinere blomstervaserne på forskellig vis. Lav fx et flot mix af forskellige materialer, størrelser og farver. Du kan sammensætte vaserne på spisebordet i forskellige niveauer og højder, som giver en helt unik stil til hjemmet. Desuden kan du også putte mange forskellige typer af blomster i vaserne, både de friske og de tørrede. Mix og match på livet løs, så du afslutningsvis står med et enestående udtryk til boligen. Dette vil give et farverigt og legende hjem.Blomstervaserne kan stå i alle hjemmets rum og hjørner – både stuen, soveværelset og entreen, ja måske endda køkkenet. Et lille tip er, at du med fordel kan placere de tørrede blomster i de mere mørke rum, hvor der ikke kommer meget sollys ind. De tørrede blomster fungerer ligeledes godt til badeværelset, da blomsterne kan tåle fugt.

Louise Roe Balloon vaser

Billedet er fra Louise Roe og "Balloon" vaserne kan købes her.Alle hjem fortjener en vase eller to


Uanset om du har en varm og kreativ indretning, bor i et hjem med et moderne touch, eller har en bolig med børnekaos og leg, vil der altid være plads til en blomstervase i din indretning. Blomstervaserne kan fås i alle afskygningerne og faconer, og du vil med garanti altid finde en blomstervase, som passer lige præcis ind i din unikke stil. 


Blomster og planter har altid været kendt for at give et levende udtryk til hjemmet. Det skaber mere liv, og dit hjem vil fremstå personligt, hjemmeligt og varmt.

Husk at vaser er for alle! Kan mænd have friske blomster og blomstervaser stående i hjemmet? Her må svaret være et klokkeklart ja! Du kan få en lang række flotte blomstervaser, som giver en robust og moderne stil. Blandt andet en kobbervase med tørrede bomuldsgrene placeret i.

Blomster- og blomstervaser behøves altså nødvendigvis ikke være glasklare lyseøde vaser med hvide liljer og lilla tulipaner i. Konklusionen må altså være, at blomstervaser kan fungere i alle typer hjem og indretninger.

Back to blog