Idéer og inspiration til indretningen af bryggers

Idéer og inspiration til indretningen af bryggers

Et bryggers er et praktisk rum, som mange familier i høj grad sætter pris på at have. Der er mange der anvender et bryggers til at vaske tøj, hænge tøj til tørre, eller dér hvor der er plads til at stryge tøjet. Da det er et rum, som du alligevel tilbringer lang tid i, kan du med vores tips til indretning af bryggers gør det hyggeligt, lækkert og tilføre rummet flere smarte funktioner.

Bryggers

Billedet er fra Pinterest.

Hvis du mangler inspiration til bryggers indretning, kan du se på nogle af de billeder, som du finder her på siden. Der er måske noget som du kan bruge direkte, eller tage udpluk fra for at skabe dit eget bryggers.

Når det kommer til indretning af bryggers, er der intet der er rigtigt eller forkert. Det vigtigste er, at du skaber et hyggeligt og praktisk rum, som fungerer for dig i hverdagen, og som du kan lide at opholde dig i. Typisk har størrelsen på ens bryggers meget at sige i forhold til indretningen, og hvad du har af muligheder for at gøre. Denne artikel er for dig, som mangler idéer til bryggers indretning.

Hvad bør et bryggers indeholde?

Da ikke alle anvender et bryggers til de samme opgaver, er det naturligvis væsentligt at vælge en indretning af bryggerset, som passer til dine behov. Når det er sagt, så er der visse elementer, som du ikke kommer udenom, at dette rum bør indeholde.

Gør hverdagen praktisk med en håndvask

En håndvask er næsten ikke til at komme udenom, når vi taler om indretning af bryggers. En håndvask er noget, som du i høj grad vil bruge i hverdagen. Ved at have en håndvask i dit bryggers, slipper du for at gå i køkkenet eller badeværelset for at skylle af eller vaske hænder.

En håndvask og et armatur kan du i dag finde i et hav af forskellige designs. Dermed kan du sætte dit personlige præg i bryggerset ved at vælge en stil, som passer til din smag. Du kan også vælge en vask og armatur, som går igen i resten af hjemmet. Dermed ser du den røde tråd gennem din indretning. 

Bryggers med træskabe

Billedet er fra Zephyr and Stone.

Slidstærk bordplade der er nem at vedligeholde

Det er vigtigt at udstyre dit bryggers med en slidstærk bordplade. For da der trods alt er tale om en bordplade, som du vil bruge dagligt, er det vigtigt, at den kan holde til det. Derfor er det en fordel at vælge en bordplade, som kan tåle at blive våd, og som er let at rengøre. Her kan du med fordel vælge en bordplade af rustfrit stål eller beton.

Bordpladen har stor betydning for indretningen af dette rum. Bordpladen er noget, som alle bemærker, når de træder ind i rummet. Derfor spiller det en stor rolle for det indtryk man får af indretningen af bryggerset. Ved f.eks. at vælge en rustik bordplade, kan du matche vasken og armaturet med det rå look. Det ser både godt ud, hvis du har klinker eller trægulv som et gulv i bryggerset.

Opbevaringsplads i bryggers

Billedet er fra Pinterest.

Opbevaringsplads kan du ikke få for lidt af

Når vi taler om indretning af bryggers, kommer vi ikke udenom opbevaring. Det at kunne have opbevaringsplads i sit bryggers er guld værd. Her kan du f.eks. samle vintertøjet, rengøringsmidler, støvsugeren og andre ting, som ikke er kønne at have fremme i hjemmet. Dermed kan du finde det frem, når du har behov for det.

Ved at vælge skydedøre til indretning af bryggers får du en flot, elegant og praktisk opbevaringsmulighed. På denne måde kan du også gemme vaskemaskinen, tørretumbleren samt vaskemiddel væk, så det ikke roder, når du kommer ind i dit bryggers.

Funktionelt bryggers

Billedet er fra Pinterest.

Indret et bryggers med flere gode funktioner

Et bryggers finder du enten i forlængelse af køkkenet eller som en del af entréen. Hvis du har et bryggers som entré, vil det være det første rum, som du og dine gæster går ind i. Derfor kan det godt betale sig at kræse lidt for sit bryggers, så det ser indbydende og lækkert ud.

Skab plads til overtøjet

Ved indretning af bryggers som entré, skal du blandt andet tage højde for, at det også er her, du og dine gæster skal smide overtøjet. Det kan derfor være en god idé at skabe plads til overtøj og sko, så det ikke kommer til at ligge og flyde i entréen. Det kan du enten gøre ved at skabe plads bag skydedørene eller ved at sætte knagerækker op. Her kan du med fordel overveje en skoreol eller en bænk, så det både har en praktisk funktion og bidrager til en indbydende indretning.

Bryggers med vaskesøjle

Billedet er fra Stylizimo.

Gør plads til en vaskesøjle i dit bryggers

Hvis du har vaskemaskine og tørretumbler i dit bryggers, som også fungerer som en entré, bør du overveje en vaskesøjle. En vaskesøjle er effektiv, fordi du udnytter pladsen optimalt i højden. Dermed er der stadig plads til overtøj og sko bag skydedørene. Når du indretter dit bryggers med en vaskesøjle, bør du huske at gøre plads til en vasketøjskurv og vaskemiddel, så det er let at gå til.

Hyggelige idéer til bryggers indretning

Et bryggers behøver på ingen måder at være kedeligt eller sterilt at komme ind i. Du kan med ret enkle løsninger gør rummet hyggeligt og indbydende at være i.

En simpel idé til at gøre dit bryggers hyggeligt, kunne være at stille små planter ind. Planter giver noget varme og liv til rummet. Du kan enten stille planterne på bordpladen, hylderne eller hvis der er plads på gulvet. Alt afhængig af hvor fugtigt og varmt det bliver i dit bryggers og entré, bør du vælge efter planter, der kan holde til det.

Bryggers med hylder

Billedet er fra Pinterest.

Skab ro og orden med hylder

Hvis du har vægplads, kan du med fordel bruge det til hylder. Her kan du vælge små fletkurve til at pakke de grimme ting væk i. Det kan f.eks. være til klemmer og vaskemiddel. Dermed ser det både hyggeligt ud, og giver dig et nemt overblik over, hvor tingene er i dit bryggers.

Back to blog