Inspiration: 9 minimalistiske badeværelser fra Pinterest

Inspiration: 9 minimalistiske badeværelser fra Pinterest

Badeværelset er stedet, hvor afslapning og velvære går hånd i hånd. Netop derfor er det også vigtigt, at indretningen giver plads til harmoni og højt til loftet.

I denne artikel bliver du præsenteret for 9 minimalistiske badeværelser fra Pinterest, så du kan finde inspiration til dit badeværelse allerede i dag.

Minimalistisk badeværelse i hvid marmor

Billedet er fra Pinterest.

En minimalistisk og funktionel bruseløsning til badeværelset

Er du på udkig efter badeværelse inspiration - måske især til at finde en funktionel og anderledes løsning til din bruseniche - så er du kommet på rette spor. Med noget så enkelt som to glasdøre og flotte, elegante detaljer i messing, får du skabt et perfekt badehjørne i dit minimalistiske badeværelse.

Stilrent og minimalistisk badeværelse

Billedet er fundet på Pinterest.

Når skandinavisk design og lette detaljer går op i en højere enhed

Den skandinavisk inspirerede indretningsstil er til at få øje på i dette badeværelse, der med sine rette linjer er både enkelt og elegant på samme tid. Har du brug for at få mere inspiration til badeværelse, kan du altid gå efter en lys og luftig indretning med duftlys, planter eller andre fine detaljer.

Minimalistisk badeværelse

Billedet er fra Pinterest.

Et badeværelse med naturmaterialer i fokus

I et minimalistisk badeværelse som dette er fokus sat på naturmaterialer i flotte, mørke træsorter, der kombineret med friske eller tørrede blomster kan være med til at skabe de perfekte rammer for et roligt og harmonisk badeværelse med plads til masser af velvære.

Minimalistisk badeværelse

Billedet er fra Pinterest.

En nordisk stil i sorte og hvide toner

Den klassiske, skandinaviske stil skinner tydeligt igennem dette rustikke badeværelse, der med sine sorte og hvide farver skaber en perfekt balance og rød tråd hele vejen igennem. De ternede fliser er med til at skabe dynamik i rummet, og planterne bidrager til ekstra velvære.

Minimalistisk badeværelse i sort og hvid

Billedet er fra Pinterest.

Lyst badeværelse med masser af luft

Et klassisk, minimalistisk badeværelse er præget af luft imellem møblerne og masser af lys. Med flotte glasfacader og masser af spejle får du skabt en illusion om et større rum, hvor der er masser af plads til, at du kan være dig selv.

Lille minimalistisk badeværelse

Billedet er fundet på Pinterest.

Pladsmangel og minimalisme kan sagtens forenes

Du kender sikkert allerede udtrykket ”less is more” - og det er det i dén grad, hvis du formår at udnytte de få kvadratmeter bedst muligt, så du får skabt plads til minimalismens finesser igennem en knivskarp indretning.

Stilfuldt og minimalistisk badeværelse

Billedet er fundet på Pinterest.

Et badeværelse med plads til varme og hjerterum

For at få mere varme og nostalgi ind i dit minimalistiske badeværelse, kan det være en god idé at række ud efter varme træsorter, der kan skabe et naturligt afbræk i de hvide og stilrene overflader.

Minimalistisk badeværelse i beige toner

Billedet er fundet på Pinterest.

Inspireret af sandfarver og bambus

Gå på opdagelse i det store univers af flot badeværelsesinteriør baseret på sandfarver, der kan give dig et mere eksotisk og bohemeagtigt look med flotte detaljer som fx bambus og rispapir.

Minimalistisk og simpelt badeværelse

Billedet er fundet på Pinterest.

Elegance med dit personlige præg

Igennem denne indretning kan du finde badeværelse inspiration, hvor der igennem få, knivskarpe linjer stadig skabes kontraster imellem gulv og vægge med et dynamisk overflademønster.

Back to blog