Pift din entre op med disse 9 entrebænke

Pift din entre op med disse 9 entrebænke

Entreen er et rum, der desværre alt for ofte nedprioriteres i boligindretningen. Det er ellers en skam, for entreen er det allerførste rum, som du og dine gæster bliver mødt af i dit hjem, og netop af den grund er det vigtigt, at det viser sig fra sin bedste side.

I denne artikel får du mulighed for at hente inspiration til, hvordan du bedst muligt kan pifte din entre op med 9 flotte entrebænke, der hver især egner sig til en unik indretningsstil.

House Doctor bænk Comma

Billedet er fra House Doctor.

1. Comma Bænk fra House Doctor

Denne flotte og dekorative entrebænk fra House Doctor består af en blød og behagelig pude, der er lavet af polyester og skum. De bløde materialer står i stærk kontrast til det sorte stel, der bidrager med et mere råt og industrielt look.

Møblet her egner sig grundet sin store størrelse til større entrérum. Derudover kan den neutrale farve sagtens stå alene eller kombineres med andre, mere kontrastfyldte farver i rummet.

Bænken "Comma" fra House Doctor kan købes her.

TAKT bænk Soft Bench

Billedet er fra TAKT.

2. Soft Bench fra TAKT

Er du på udkig efter en flot og moderne entrebænk, så er denne Soft Bench lavet af Thomas Bentzen et godt og elegant bud. Bænken er fremstillet i varmt asketræ, der giver den et lyst og luftigt udtryk til dit indgangsparti. Træets naturlige strukturer kommer tydeligt til udtryk i dette møbel, der egner sig helt perfekt til en minimalistisk indretningsstil.

Vælg imellem flere træsorter og forskellige finishes, så du kan finde lige netop den bænk, der passer bedst til din entre.

Bænken "Soft Bench" fra TAKT kan købes her.

MENU bænk Afteroom Bench

Billedet er fra MENU.

3. Afteroom Bench fra MENU

I dette unikke møbel får du for alvor fingrene i en entrebænk, der skiller sig ud fra mængden. Bænken består nemlig af en fed kombination af både stål og læder som dets primære materialer, hvilket giver den et råt, industrielt look.

Samtidig er den præget af en høj grad af funktionalitet, da der i forlængelse af bænkens konstruktion også er plads til et lille bord. De tynde og elegante ben skaber masser af luft, og netop derfor egner den sig perfekt ind i den minimalistiske, nordiske stil - hvad end du har en lille eller stor entré.

Vælg imellem enten sort eller en flot og brændt cognac farve, der kan bidrage med en ekstra glød til din entre.

Bænken "Afteroom Bench" fra MENU kan købes her.

WOUD bænk Baenk

Billedet er fra WOUD.

4. Baenk fra WOUD

Med en bænk til entre som denne model fra WOUD får du et let og elegant møbel, der passer ind i en naturtro, minimalistisk indretningsstil. Bænken er nemlig lavet i massivt egetræ, hvilket fremtoner de flotte træstrukturer hele vejen igennem. Møblet består af både sæder og hylder for optimal funktionalitet. Desuden er der i én af siderne udskåret en cirkel, der giver mulighed for opbevaring af en flot, farverig paraply eller til en dekoration i form af fx tørrede blomster.

Sædet er polstret, så det er både blødt og behageligt at sidde på. Entrebænke i røget eg som denne model egner sig perfekt til at skabe en god kontrast i lyse omgivelser.

Bænken "Baenk" fra WOUD kan købes her.

MILLION bænk Arise Bench

Billedet er fra MILLION.

5. Arise Bench fra MILLION

En flot og unik bænk til entre lavet i flot og naturligt egetræ, hvis lyse træstruktur egner sig helt perfekt til enhver form for indretning. Det lyse træ kan kombineres med både diskrete og mere fremtonede farver i indretningen af hjemmets indgangsparti.

Som noget helt unikt er dette design ekstra let og elegant i og med, at det består af to trin, hvilket giver den lidt ekstra højde.

Bænken "Arise Bench" fra MILLION kan købes her.

AYTM bænk Angui

Billedet er fra AYTM.

6. Angui bænk fra AYTM

Et industrielt og mere simpelt design er det, der kendetegner denne specifikke entrebænk. De buede og ovale former gør den dog mere dynamisk end langt de fleste klassiske entrebænke, der ofte består af knivskarpe linjer.

Den sorte læderpude er eksklusiv i sit udseende og vil uden tvivl pryde enhver lys entré, der trænger til en skarp kontrast fra sine omgivelser.

Bænken "Angui" fra AYTM kan købes her.

Kristina Dam Studio bænk Curved Bench

Billedet er fra Kristina Dam Studio.

7. Curved Bench fra Kristina Dam Studio

Ønsker du at skille dig ud i indretningen af din entre, så kan du med fordel gøre det med denne model af en entrebænk. Bænken har et unikt og yderst funktionelt design, i og med at den også rummer opbevaringsplads i form af skohylder. På den måde egner den sig helt perfekt til den lille entré, der skaber udfordringer pga. pladsmangel.

De bløde, buede former skaber desuden både dynamik og bevægelse og kan være en fed kontrast i et minimalistisk rum, hvor de lige linjer kan få lov til at blive brudt op.

Bænken "Curved Bench" fra Kristina Dam Studio kan købes her.

Ferm Living bænk Oblique Bench

Billedet er fra Ferm Living.

8. Oblique Bench i sort fra Ferm Living

En sort entrebænk behøver ikke at være kedelig. Det får du hermed bevist fra dette flotte møbel, der mest af alt minder om en kunstnerisk skulptur, der uden tvivl vil imponere dine fremtidige gæster. Den sorte overflade i massivt egetræ er med til at fremhæve objekter i form af vaser, magasiner eller andet, som du ønsker at pryde din entré med.

De mange forskellige vinkler er med til at skabe illusionen om et møbel i bevægelse, der skaber dynamik i selv det mest stillestående rum. Pift eventuelt bænken op med en siddepude.

Bænken "Oblique Bench" fra Ferm Living kan købes her.

Skagerak bænk Cutter Bench

Billedet er fra Skagerak.

9. Cutter Bench fra Skagerak

Her får du et flot og stilrent bud på en klassisk entrebænk, som du kender den bedst. Træet er med til at skabe harmoni i rummet, og rillerne giver fornemmelsen af en luftig bænk. Indrammet i en elegant og let benkonstruktion er møblet med til at bidrage med en svævende fornemmelse i rummet. Du kan derfor med fordel spille på kontrasterne og stille potteplanter eller større vaser på bænken som en form for ekstra dekoration.

Vælg imellem et større udvalg af træsorter og farver.

Bænken "Cutter Bench" fra Skagerak kan købes her.

Back to blog