Se de 10 flotteste rispapirlamper lige nu

Se de 10 flotteste rispapirlamper lige nu

Rispapirlamper har inden for de seneste år udviklet sig til en trend inden for moderne boligindretning - og med god grund. De flotte lamper bidrager med deres unikke stil til en mere let og luftig indretning, ligesom deres neutralitet gør det nemt at kombinere lamperne til enhver type boligindretning.

I denne artikel finder du 10 gode bud på tidens flotteste og mest eksklusive rispapirlamper, der er at finde på markedet lige nu.

&Tradition loftlampe Formakami pendant JH5 rispapir

Billedet er fra &Tradition.

&Tradition: Formakami Loftlampe JH5

Er du på udkig efter en stor rispapirlampe, der både skal kunne forsyne dig med en god belysning men samtidig gerne må skille sig ud rent designmæssigt, så behøver du ikke lede meget længere. I dette design får du en flot pendel i elfenbensfarvet papir med dertilhørende 4 meter sort stofledning, som gør det nemt og fleksibelt at sætte lampen op lige der, hvor du ønsker det.

Formakami JH5 er 70 cm. i diameter. Egner sig helt perfekt til at skabe en god belysning i fx spisetuen.

Rispapirlampen "Formakami JH5" fra &Tradition koster 1.595 kr. og kan købes her.

House Doctor rispapir loftlampe Bidar

Billedet er fra House Doctor.

House Doctor: Bidar Lampeskærm, Hvid

Denne lampeskærm fra House Doctor er med sin unikke form med til at skille sig ud i indretningen af hjemmet. Samtidig giver materialet med sin rene, hvide farve de perfekte betingelser for en god og behagelig lyskilde.

Lampeskærmen har en diameter på 50 cm. og kan derfor sagtens stå alene eller kombineres med andre lamper i rispapir, der kan variere i form eller størrelse, hvis du ønsker at skabe mere dynamik i rummet. Vær opmærksom på, at skærmen sælges eksklusiv ledning og fatning.

Rispapirlampen "Bidar" fra House Doctor koster 189 kr. og kan købes her.

HAY rispapirlampe Rice Paper Shade Classic White

Billedet er fra HAY.

HAY: Rice Paper Shade, Classic White

Er du vild med dansk design, så vil du helt sikkert også synes om denne rispapirlampe fra HAY, der for alvor har markeret sig inden for skandinavisk inspireret indretning. Lampen har et helt klassisk design med en diameter på 60 cm. og giver en god og afdæmpet belysning i rummet.

En stor rispapirlampe som denne egner sig ideelt til hjemmets mange rum, hvad end det er til soveværelset, opholdsstuen eller et helt tredje rum.

Rispapirlampen "Rice Paper Shade" fra HAY koster 199 kr. og kan købes her.

Vitra rispapir gulvlampe Akari 10A

Billedet er fra Vitra.

Vitra: Gulvlampe Akari 10A

Denne model fra den anerkendte japansk-amerikanske designer og kunstner, Isamu Noguchi, er en af de mere eksklusive rispapirlamper, som du finder på markedet. En gulvlampe som denne har et unikt og elegant design, der består af originalt og håndlavet rispapir fra Japan.

Denne rispapirlampe egner sig helt perfekt til en hyggekrog i hjemmet, der fortjener en belysning i særklasse.

Rispapirlampen "Akari 10A" fra Vitra koster 5.250 kr. og kan købes her.

IKEA rispapir loftlampe Risbyn

Billedet er fra IKEA.

IKEA: Risbyn Loftlampeskærm

IKEA har med deres loftlampeskærm i rispapir formået at lave et funktionelt og elegant design på én og samme tid, der som en ekstra bonus fås til en budgetvenlig pris. Lampen er løgformet og grundet sin store størrelse egner den sig helt perfekt til at skabe ekstra volumen i dine rum - fx hvis du har en gammeldags entré med højt til loftet. Den egner sig dog også helt perfekt til simpel belysning i fx spisestuen.

Lampen har et dobbelt lag rispapir, hvilket giver et blødt og ensartet lys hele vejen rundt. Diameteren på lampen er 57 cm.

Rispapirlampen "Risbyn" fra IKEA koster 119 kr. og kan købes her.

Broste Copenhagen rispapir loftlampe William

Billedet er fra Broste Copenhagen.

Broste Copenhagen: Rispapir Lampeskærm William

En flot og stilren lampeskærm fra det danske mærke Broste Copenhagen, der med sin unikke form er med til at skille sig ud i mængden. Dens volumen gør den specielt egnet til at skabe mere dynamik i hjemmet, hvad end det er i soveværelset eller i dagligstuen, hvor det luftige rispapir kan give den helt perfekte, let afdæmpede belysning.

Du kan vælge at lade lampeskærmen stå alene eller kombinere den med rispapirlamper i andre størrelser, hvis du ønsker yderligere volumen.

Rispapirlampen "William" fra Broste Copenhagen koster 799 kr. og kan købes her.

HAY væglampe Nelson Ball Wall Sconce Cabled

Billedet er fra HAY.

HAY: Nelson Ball Wall Sconce Cabled

I dette design fra HAY får du en elegant og yderst funktionel væglampe fra Nelson Bubble Lamp serien, der kombinerer det lette rispapir med materialer som varmt valnøddetræ og en stålarm. Væglampen er meget fleksibel og kan justeres både op og ned eller til højre og venstre, indtil du finder den bedste belysning.
Funktionaliteten er derfor ikke til at tage fejl af ved denne rispapirlampe, der egner sig helt perfekt til soveværelset.

Rispapirlampen "Nelson Ball Wall Sconce" fra HAY koster 5.099 kr. og kan købes her.

&Tradition rispapir bordlampe Formakami JH18

Billedet er fra &Tradition.

&Tradition: Formakami Bordlampe JH18

Leder du efter en bordlampe, der kan give dig den rette belysning på hjemmekontoret, men som samtidig er lavet i et æstetisk og flot design? Bordlampen fra Formakami er lavet i en unik svampeform, som gør, at den giver endnu mere lys og samtidig skiller sig ud i hjemmet. Rispapiret er med til at give den en blød form, der passer ind i ethvert rum.

Lampen måler Ø38 og H50 og kan bruges som fint interiør til soveværelset, sofabordet eller skrivebordet.

Rispapirlampen "Formakami JH18" fra &Tradition koster 1.595 kr. og kan købes her.

IKEA rispapir loftlampe Risbyn

Billedet er fra IKEA.

IKEA: Risbyn LED-loftlampe

Med denne RISBYN lampe fra IKEA får du muligheden for at få en stor rispapirlampe til en budgetvenlig pris, og som samtidig kan give dig alle de fordele, der følger med i en loftlampe af rispapir. Lige netop denne model består faktisk af et dobbelt lag rispapir, der giver en endnu flottere og mere ensartet belysning til hele rummet. Formen gør, at den monteres helt oppe ved loftet, hvilket giver en diskret om end ikke mindre tydelig belysning.

Lampen egner sig helt perfekt til belysning af større rum som fx spisestuen eller andre opholdsrum i hjemmet.

Rispapirlampen "Risbyn" fra IKEA koster 229 kr. og kan købes her.

Broste Copenhagen rispapir gulvlampe William

Billedet er fra Broste Copenhagen.

Broste Copenhagen: Rispapir Gulvlampe William 

Ønsker du at pifte din indretning op med en unik gulvlampe i rispapir, der for alvor vil markere sig i dit interiør, så er denne lampe fra Broste Copenhagen et godt bud. Lampen er tidløs i sit design og skiller sig ud med sin unikke form, der gør, at den med det samme fanger dit blik i ethvert rum. Rispapiret er samtidig med til at give en varm og blød belysning, der egner sig helt perfekt til både større og mindre rum.

En gulvlampe som denne er en fleksibel løsning i din boligindretning, der gør, at du jævnligt kan flytte den, hvis du har brug for, at der skal ske noget nyt, eller hvis dine behov for belysning skulle ændre sig.

Rispapirlampen "William" fra Broste Copenhagen koster 1.999 kr. og kan købes her.

Back to blog