Se de 20 flotteste køkkenrulleholdere

Se de 20 flotteste køkkenrulleholdere

Køkkenrulleholdere er en sjov størrelse. Med dem findes der, som ved al andet inventar, talrige produkter i varierende stile alt efter smag, men samtidig er det meste af holderne dækket for øjet bag selve køkkenrullen. Du kan dog finde mærkbart unikke designs, fx ved holdere udstyret med øvre læderstropper, der gør dem mere transportable, ydre stålstativer, der holder på rullen, og indbyggede bordskånere. Her finder du de 20 flotteste køkkenrulleholdere.

Hübsch køkkenrulleholder

Hübsch simpel og stilig køkkenrulleholder

Hübsch byder i denne holder til køkkenruller på et rør i messing, der møder en rund fod af terrazzo, så du får en simpel, men alligevel stilig holder, der passer ind i et køkken, der lægger vægt på de lyse jordfarver. Det kunne være sommerhusets køkken, da holderen blender ind blandt især beige og lyst træ.

Køkkenrulleholderen fra Hübsch i messing og terrazzo koster 245 kr. og kan købes her.

HAY køkkenrulleholder Porter

Porter fra Hay køkkenrulleholder med bøjeligt rør

Porter er en af de mere interessante køkkenrulleholdere og er unik fra andre på markedet ved, at røret kan bøjes øverst, så der holdes fast på køkkenrullen. Det bøjede rør kan også bruges som håndtag.

Køkkenrulleholder "Porter" fra HAY koster 299 kr. og kan købes her.

House Doctor køkkenrulleholder Wipe

House Doctor Wipe køkkenrulleholder i antikt design

Ved House Doctor holderen til køkkenruller placerer du rullen i midten af det gyldne, blålige rør, hvor du via sideåbningen kan rive et par ark køkkenrulle ud ad gangen, så du får den rigtige mængde.

Køkkenrulleholder "Wipe" fra House Doctor koster 339 kr. og kan købes her.

By Wirth køkkenrulleholder Hands On

By Wirth Hands On holder af egetræ

Med en Hands On køkkenrulleholder fra By Wirth har du en flot holder i skandinavisk egetræ, hvis påsatte strop i kernelæder både holder på papiret og gør holderen lettere for dig at flytte rundt på.

Køkkenrulleholder "Hands On" fra By Wirth koster 349 kr. og kan købes her.

Spring Copenhagen køkkenrulleholder STACK

Spring Copenhagen STACK holder med bordskånere

Denne køkkenrulleholder lader et rør af egetræ udgå fra en solid base af beton. Holderen kommer med bordskåner, så du kan lade STACK holderens tyngde trykke på bordpladen uden bekymringer.

Køkkenrulleholder "STACK" fra Spring Copenhagen koster 349 kr. og kan købes her.

Georg Jensen køkkenrulleholder Alfredo

Alfredo køkkenrulleholder i rustfrit stål

Alfredo holderen til køkkenruller i glaspoleret rustfrit stål trækker på organiske former, og giver dig derfor et indbydende stykke inventar mellem hænderne, der passer perfekt ind i moderne køkkener.

Køkkenrulleholder "Alfredo" fra Georg Jensen koster 599 kr. og kan købes her.

Ferm Living køkkenrulleholder

Ferm Living sort messing køkkenrulleholder

Den tunge base af grå marmor gør denne køkkenrulleholder fra Ferm Living svær at skubbe rundt på. Røret af messing tåler derfor mange klodsede baghåndsslag, uden at hele holderen tipper over.

Køkkenrulleholderen fra Ferm Living koster 349 kr. og kan købes her.

Vipp køkkenrulleholder

Vipp køkkenrulleholder med arm til fastlåsning

Den flotte, sorte Vipp køkkenrulleholder kommer med en arm, der kan holde fast på køkkenrullen. Køkkenrulleholderen er lavet i materialerne pulverlakeret aluminium, rustfrit stål, silikone og plastik, og med sit uanseelige design falder den godt ind i køkkener, der bryster sig af sort/hvid farvepalet.

Køkkenrulleholderen fra Vipp koster 699 kr. og kan købes her.

Broste Copenhagen køkkenrulleholder Trulz

Trulz fra Broste Copenhagen køkkenrulleholder i marmor og metal

Ved køkkenrulleholderen Trulz fra Broste Copenhagen udgår et metalrør fra en base af marmor, der i kraft af sit simple design er let for de fleste at forlige sig med. Det er en køkkenrulleholder til dig, der ønsker den basale funktionalitet ved holderne, men som også vil have æstetisk værdi.

Køkkenrulleholder "Trulz" fra Broste Copenhagen koster 449 kr. og kan købes her.

Lene Bjerre køkkenrulleholder Merle

Merle køkkenrulleholder med afrundet ende

Hvor mange køkkenrulleholdere har en flad top, er den hos Merle holderen i aluminium afrundet og bryster sig af en skinnende overflade. Denne form og finish, er skabt ved at køkkenrulleholderen først bliver behandlet med hammer, så polering og elektroplettering, der giver køkkenrulleholderen et rent, metallisk udtryk.

Køkkenrulleholder "Merle" fra Lene Bjerre koster 349 kr. og kan købes her.

Andersen Furniture køkkenrulleholder

Andersen køkkenrulleholder i egetræ

Denne køkkenrulleholder fra Andersen Furniture består af egetræ og har et simpelt design. Den påførte sorte overflade skubber det naturlige ved valget af træ som materiale lidt på afstand, men passer fint på hvide køkkenborde, og er let at flytte rundt på med det aflange hul på røret.

Køkkenrulleholderen fra Andersen Furniture koster 399 kr. og kan købes her.

Ferm Living køkkenrulleholder Hexagon Stand

Hexagon Stand holder med sekskantet fod

Du får et særligt indbydende design i Hexagon Stand køkkenrulleholderen, der har både sekskantet fod i marmor samt sekskantet matpoleret messingrør. Resultatet er forunderlig geometrisk æstetik.

Køkkenrulleholder "Hexagon Stand" fra Ferm Living koster 349 kr. og kan købes her.

Gejst køkkenrulleholder Grab

Gejst Grab køkkenrulleholder med stroptop

Grab køkkenrulleholderen fra Gejst giver dig såvel en solid cementfod, et tykt egetræsrør samt en læderstrop placeret skråt på toppen, der gør holderen let at flytte rundt på. På en og samme tid står holderen solidt på bordet, men kan let flyttes rundt på, hvis der opstår behov for den et andet sted.

Køkkenrulleholder "Grab" fra Gejst koster 349 kr. og kan købes her.

Muubs køkkenrulleholder Ray

Ray køkkenrulleholder fra Muubs i teaktræ og sandsten

Ray fra Muubs byder på nok det simpleste design, da røret reelt bare er et afsavet stykke teaktræ, mens bunden er en hvælvet sandsten, der ser ud, som var den samlet op på stranden. Dens naturlige udseende og farvepalet gør denne Muubs Ray køkkenrulleholder perfekt til sommerhuset.

Køkkenrulleholder "Ray" fra Muubs koster 149 kr. og kan købes her.

H. Skjalm P. køkkenrulleholder Funktion

Funktion klassisk holder i rustfrit stål

Funktions køkkenrulleholder bryster sig af et velkendt design, hvor røret udgøres af en stejl parabel af rustfrit stål, hvis ben møder bordet i en cirkel, der er foden. Et klassisk, ressourceeffektivt design.

Køkkenrulleholder "Funktion" fra H. Skjalm P. koster 49 kr. og kan købes her.

SEJ Design køkkenrulleholder PUR-gummi

SEJ Design holder i PUR-gummi

SEJ Designs køkkenrulleholder er lavet af polyuretangummi (PUR-gummi), hvilket gør den skridsikker, i stand til at tåle at blive tabt på gulvet, og let at gøre ren, da du bare kører en våd klud over den.

Køkkenrulleholderen fra SEJ Design koster 220 kr. og kan købes her.

Eva Solo køkkenrulleholder

Eva Solo køkkenrulleholder i moderne design

Den rustfrie Eva Solo holder til køkkenruller har også en læderstrop øverst, der gør den let at tage med omkring, og det skinnende stål gør den desuden let at bemærke i et oplyst køkken eller spisestue.

Køkkenrulleholderen fra Eva Solo koster 399 kr. og kan købes her.

Skagerak køkkenrulleholder Norr

Norr holder i nordisk design

Den flotte Norr køkkenrulleholder i nordisk design trækker på lyst egetræs stille elegance og har en rund bund, hvis kanter forhindrer papiret i at rulle sig selv op. Med den øvre læderstrop kan du let flytte køkkenrulleholderen fra Norr fra køkken til spisestue, uden du behøver få hænderne på rullen.

Køkkenrulleholderen "Norr" fra Skagerak koster 475 kr. og kan købes her.

By Lassen køkkenrulleholder Roll'in

By Lassen Roll’in elegant køkkenrulleholder

By Lassen Roll’in køkkenrulleholderen har udover det indre rør, hvor rullen kan sidde på, også et ydre stel, der hjælper til at forhindre at papiret ruller sig ud, og det gør holderen tydelig i køkkenet.

Køkkenrulleholder "Roll'in" fra By Lassen koster 799 kr. og kan købes her.

Nordic Function køkkenrulleholder 2Grab

2Grab køkkenrulleholder fra Nordic Function med korkprop

Med Nordic Functions 2Grab køkkenrulleholder får du valget mellem hvid, grå og sort, et rør i stål med korkprop i toppen for at skabe stil samt en læderstrop til let at flytte rulleholderen rundt.

Køkkenrulleholder "2Grab" fra Nordic Function koster 399 kr. og kan købes her.

Back to blog