Stori får investering i Løvens Hule

Stori får investering i Løvens Hule

Det var med stor stolthed og ydmyghed, at vi torsdag aften deltog i det kendte og meget omtalte program Løvens Hule på DR1, hvor mere end en millioner danskere så med. Jeg hedder Lucas Rantzau og jeg er stifter af Stori. Jeg har altid haft en iværksætter i maven og har siden mine tidlige teenageår sat gang i mange projekter, som alle har bidraget til og givet mig erfaringen til at eskalere Stori til der, hvor vi er i dag. Efter jeg havde prøvet kræfter med eget tøj brand helt tilbage i folkeskolen og siden hen importeret elektronik, haft en mobil kaffebar samt drevet eget webbureau, stiftede jeg i 2017 Stori. Jeg startede for få sparepenge, havde lager på mit værelse og stod selv for alle funktioner i min lille virksomhed. Jeg havde så at sige alle kasketter på, dette indebar blandt andet kontakt til leverandører, indkøb af varer, alt teknikken på hjemmesiden, branding, markedsføring og ikke mindst så pakkede jeg ordrer og stod for kundeservice. Jeg lagde alle døgnets timer i virksomheden, samt geninvesterede alt hvad jeg tjente. Stori (udtales som “Story”) voksede, der kom flere brands til, lageret blev rykket og er siden blevet flyttet til større lokaler mange gange undervejs, og i dag har jeg heldigvis et lille team til at hjælpe mig.

Stori fra Løvens Hule med Jacob Risgaard, Christian Arnstedt og Lucas Rantzau
Jacob Risgaard, Christian Arnstedt og Lucas Rantzau.

Stori (udtales som “Story”)

Visionen og ambitionen med Stori har hele tiden været at blive den ultimative destination når det gælder boligindretning. Shoppen hvor kunderne handler og finder inspiration til, hvad de ønsker sig og har brug for til deres bolig. Det må siges at lykkes meget godt, da vi på få år har fået skabt en vækstvirksomhed, hvor vores kunder kommer igen. Vi har dog langt fra opnået vores mål og netop derfor valgte jeg at stille op i Løvens Hule. Hvis du var en af de mange, som så med torsdag aften på DR1, ved du at vi var så heldige at få en investering i Stori på hele 2,5 mio kr., hvor Jacob Risgaard og Christian Arnstedt har købt en andel hver på 15% af virksomheden. Det var netop på grund af deres kompetencer og håbet om, at lige præcis de to ville gå med ombord, at jeg stillede op i Løvens Hule. Med investeringen samt Jacob og Christian på teamet, har Stori fået helt nye muligheder, og vi vil bruge alle disse ressourcer på at skabe et endnu bedre boligunivers til dig.

Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang med samarbejdet, og se hvor vi sammen kan bringe Stori hen. Drømmene og ideerne er mange, så vi kan ikke vente med at dele alt hvad vi har i støbeskeen til jer.

Jeg kan desuden fortælle, at det har været helt vildt spændende at deltage i Løvens Hule. Først var det selvfølgelig meget grænseoverskridende og nervepirrende, men da først jeg havde præsenteret min pitch, og løverne tog pænt imod den, var det en kæmpe oplevelse. Nu glæder jeg mig til alle de oplevelser det bringer med sig, samt at kunne gøre Stori til den ultimative webshop inden for boliginteriør, med den bedste kundeoplevelse i centrum.

Back to blog