Top 10: De hotteste glas lysestager

Top 10: De hotteste glas lysestager

Lysestager og levende lys kan gøre en stor forskel i et rum, da de genererer varme og hygge til deres omgivelser. Glas lysestager i farver er en stor trend i øjeblikket og vi forstår godt hvorfor. Med deres flotte og elegante udtryk passer de ind i langt de fleste indretninger, og kan nemt inkorporeres i vindueskarme, på kommoder eller andre steder i hjemmet, hvor de kan sprede glæde.

I denne artikel får du et udpluk af tidens 10 hotteste glas lysestager, så du kan finde inspiration til at få levende lys og farver ind i dit hjem.

Hübsch glas lysestage, pink og ravgul

Hübsch: Glas Lysestage, Pink & Ravgul

I denne lysestage får du den perfekte kombination af nostalgi krydret med en moderne og minimalistisk stil. Den flotte farvekombination af pink og ravgul giver den et meget eksklusivt look, der på mange måder kan lede tankerne hen på flotte krystaller.

Du kan vælge at kombinere én eller flere lysestager fra samme serie og vælge imellem et stort udvalg af farver og former. En nem og elegant måde at få levende lys til at være en aktiv del af indretningen i dit hjem.

Lysestagen fra Hübsch koster 595 kr. og kan købes her.

Reflections Copenhagen glas lysestage Ophelia T-light Holder

Reflections Copenhagen: Ophelia Purple T-light Holder

Er du på udkig efter flotte og elegante glas fyrfadsstager, så kan du med rette vende blikket mod denne Ophelia Purple T-light Holder. I denne fyrfadsstage får du en minimalistisk fyrfadsstage udskåret i bedste krystalstil, der med farvekombinationen af gul og lilla er med til at live ethvert rum op.

Dertil er der en sjov historie gemt bag dette design, der henter inspiration fra de ikoniske, pastelfarvede hoteller på South Beach, Miami. Alt i alt en flot og gennemført fyrfadsstage i glas, der kan stå alene eller kombineres sammen med andre.

Lysestagen "Ophelia" fra Reflections Copenhagen koster 950 kr. og kan købes her.

Specktrum glas lysestage The Shadow T-light

Specktrum: The Shadow T-light, Clear

Denne fyrfadsstage fra The Shadow T-light er lavet i elegant krystalglas, der giver det et yderst eksklusivt look. Faktisk er den håndlavet, og modellerne varierer derfor helt naturligt, hvilket blot er med til at gøre dem endnu mere beundringsværdige.

Flotte glas fyrfadsstager som denne kan pryde enhver overflade, hvad end det er på badeværelset, i soveværelset eller i læsehjørnet inde i stuen. Lige netop denne model er lavet i klar krystal, men du kan sagtens få samme design i et utal af farver, så du kan kombinere dem præcis, som du har lyst til.

Lysestagen "The Shadow T-light" fra Specktrum koster 399 kr. og kan købes her.

Hübsch glas lysestage, Ravgul / Lilla, Sæt af 2

Hübsch: Glas Lysestage, Ravgul & Lilla, Sæt af 2

I dette flotte sæt fra Hübsch får du 2 lysestager i glas, der med deres lille og diskrete størrelse for alvor giver plads til, at de levende lys kan være i fokus. Lysestagerne er lavet af elegant glas, og med farvekombinationen ravgul/lilla får du et varmt men stadig minimalistisk look, der passer til enhver indretning.

De kan enten stå alene eller kombineres med andre mere fremtonede glas lysestager.

Sættet fra Hübsch koster 345 kr. og kan købes her.

Eden Outcast glas lysestage Glam Pink

Eden Outcast: Glam Purple

Glam Purple har med deres design lanceret en flot og elegant lysestage lavet af farvet K9 krystal. De flotte facetter er med til at give en naturlig refleksion af lyset, der giver en helt særlig stemning til rummet. Af samme grund er det vigtigt, at du ikke stiller dem i direkte sollys, da krystallet fungerer som et forstørrelsesglas.

Disse glas lysestager findes i 4 forskellige farver, som du kan kombinere med hinanden eller lade stå alene.

Lysestagen "Glam Purple" fra Eden Outcast koster 499 kr. og kan købes her.

Hübsch glas lysestage, pink og blå

Hübsch: Glas Lysestage, Pink & Blå

Ønsker du at finde en lysestage i glas, der med sit flotte design nærmest kan stå alene som en kunstskulptur i dit hjem? Så vil du helt sikkert finde Hübsch’ bud på en lysestage meget interessant. Kombinationen af flere former og farver er i sig selv med til at skabe ekstra dynamik, som med rette kan bringe ekstra elegance ind i dit hjem. De afdæmpede farver i pink og blå bidrager desuden med harmoni og dybde.

Lysestagen fra Hübsch koster 469 kr. og kan købes her.

Reflections Copenhagen glas lysestage Chicago T-light holder

Reflections Copenhagen: Chicago T-light Holder

Denne fyrfadsstage fra CHICAGO er lavet i håndskåret krystal, hvilket giver den et ekstra twist af særpræget elegance. De geometriske former og facetter giver den perfekte refleksion i lyset, mens kombinationen af den lyserøde og sorte farve giver den et feminint udtryk med en smule kant.

Du kan vælge at lade denne lysestage stå alene eller kombinere den med de mange andre farvekombinationer, som den fås i.

Lysestagen "Chicago" fra Reflections Copenhagen koster 1.550 kr. og kan købes her.

Specktrum glas lysestage Sky T-light single

Specktrum: Sky T-light Single, Light Smoke

Med denne udgave af en glas lysestage fra Sky T-light Single får du en lysestage lavet i solid krystalglas, der derfor er med til at reflektere lyset på bedst mulig vis. Derudover er hver enkelt lysestage håndskåret, hvilket også bidrager med sin helt egen charme.

De flotte krystal lysestager fås i elegante og nedtonede sandfarver, der hver især passer perfekt ind i alt lige fra boheme til moderne, minimalistisk indretning.

Lysestagen "Sky T-light Single" fra Specktrum koster 499 kr. og kan købes her.

Hübsch glas lysestage, pink og røget, sæt af 2

Hübsch: Glas Lysestage, Pink & Røget, Sæt af 2

I dette sæt bestående af to lysestager fra Hübsch får du elegance og minimalisme for alle pengene. De to forskellige geometriske former komplimenterer hinanden rigtig godt og skaber en god dynamik. Størrelsesmæssigt er de mindre fremtonede end andre lysestager i glas fra samme serie, og dine levende lys får derfor en mulighed for at komme særligt til udtryk. Derudover er farvekombinationen med pink og den røgede grå med til at give dem et feminint og elegant udtryk.

Sættet fra Hübsch koster 359 kr. og kan købes her.

Specktrum glas lysestager

Specktrum: Crystal Color Crush, Pink & Dark Blue

Leder du efter en unik glas lysestage, der skiller sig ud fra mængden, så kan du med rette tage et nærmere kig på denne model. Denne udgave er en del af Crystal Color Crush kollektionen og er lavet i solid krystalglas - så husk at være ekstra opmærksom, hvis den skal stå i direkte sollys. Den unikke boblekonstruktion giver den et sjovt og moderne udtryk, mens kombinationen af de to farver, pink og mørkeblå, giver en dybde og harmoni, der med sikkerhed vil passe perfekt ind i dit hjem.

Fås i tre forskellige geometriske former, som kan kombineres på kryds og tværs, hvis du ønsker at skabe mere dynamik og bevægelse i dit rum.

Glas lysestagen "Crystal Color Crush" fra Specktrum koster 299 kr. og kan købes her.

Back to blog