Top 5: Se de flotteste juleduge i år

Top 5: Se de flotteste juleduge i år

Elsker du også jul, julepynt og boligtilbehør, der kan være med til at skabe den helt rigtige stemning om bordet til julefrokosten? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du blive inspireret til at dække det hyggeligste julebord med den flotteste juledug. Et veldækket julebord er vigtigt, uanset om du skal holde en stor julefrokost eller en lille familiesammenkomst. Juledugen er en af de mest essentielle dele af et flot og festligt julebord.

Herunder kan du finde inspiration til årets juledug, da du vil blive præsenteret for de fem flotteste juleduge, som med sikkerhed vil sprede julestemning i dit hjem.

Fineste juleduge i år

Billedet er fra Georg Jensen.

Skab julehygge med en dug fra Georg Jensen

Med en flot juledug fra Georg Jensen er det nemt at opnå den helt rigtige stemning i juledagene. Juledugen København fra Georg Jensen er en af de flotteste juleduge, som du kan få i år. Den er af god kvalitet og passer ind i de fleste moderne hjem. Du har mulighed for at vælge den størrelse dug, der passer til dit bord, så du opnår det bedste look. Husk på, at det ser flot ud, når dugen hænger lidt ned af bordet, så dette skal der tages højde for, når du vælger størrelsen.

Juledugen har et flot motiv med flettede julehjerter, og dens flotte grønne farve skaber konnotationer til juletræets stemningsfulde grannåle. Både motivet og farven er med til at skabe den helt rigtige julestemning. Pynt yderligere bordet med blomster og julepynt i både røde og grønne farver - eller bryd det med guld, sølv eller hvid. På den måde kan du nemt opnå et både hyggeligt og stilfuldt julebord, hvorom I kan skabe dejlige minder.

Juledugen fra Georg Jensen kan købes her.

Flotteste juleduge i år

Billedet er fra Ellos.

Simpel juledug i hør fra Ellos

Er du til en juledug uden motiv, hvor du rigtig kan slå dig løs med julepynten for at skabe den stemning, du ønsker? Så er juledugen Pembroke i hør fra Ellos et oplagt valg. Denne dug fås i mange forskellige farver - både mørke og lyse. Du har derfor rig mulighed for at skabe lige præcis det julebord, du ønsker.

Den røde farve er naturligvis en klassisk farve til en juledug. Denne kan du pynte med grønt gran og røde blomster samt dit fineste service. Du kan med fordel finde inspiration til julens borddækning i naturen. Gran, kogler, bær og blomster vil helt sikkert skabe en hyggelig stemning, der oser af jul. Hvis du gerne vil prøve noget andet end den røde juledug, er der rig mulighed for det. Dugen fra Ellos fås nemlig i mange farver, der alle egner sig til julebordet. Det handler bare om at være kreativ og kunne se mulighederne.

Juledugen fra Ellos fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer til dit bord - du kan også kombinere to med hinanden.

Juledugene fra Ellos kan købes her.

Se de flotteste juleduge i år

Billedet er fra Juna.

Juna juledug i flot naturfarve

Måske er en klassisk juledug for dig en dug i enten grøn eller rød. Men så bør du tage et kig på denne juledug i farven natur, den kan nemlig skabe en helt speciel stemning. Med en Junas dug Natale i natur får du en dug, der er både rustik og elegant i designet. Det er en jacquardvævet damaskusdug med flotte motiver af julehjerter, juletræer og stjerner. Med denne dug får du rigtig mulighed for at være kreativ, da den kan styles på en masse forskellige måder.

Vil du gerne dække et lyst og luftigt julebord, så vælg pynt, stearinlys og service i beige, hvide og lysebrune farver, der matcher dugens fine naturfarve. Skab et rigtigt vinterbord, der samtidig får julestemningen frem. Er du mere til festlige og julede farver, så kan du med fordel dække julebordet med julepynt i de klassiske julefarver som rød og grøn.

Dugen fra Juna er desuden også praktisk, da den bl.a. er vandafvisende.

Juledugene fra Juna kan købes her.

Se årets fineste juleduge

Billedet er fra Zara Home.

Sæt fokus på blomster og broderier med en juledug fra Zara Home

En bomuldsdug med broderier fra Zara Home er også den helt perfekte juledug. Du kan få den i grøn eller grå, så du kan vælge den, der passer bedst til dit hjem. Designet er enkelt, men de flotte broderier af blomster på dugen giver den et helt specielt og fint look. Skal du holde julefrokost eller have familien på besøg til julemiddag, kan du evt. pynte bordet med elementer fra naturen, der passer i farven. Det kunne f.eks. være gran, kogler eller tørrede blomster. Dæk op med det bedste service, og du får helt sikkert en uforglemmelig middag, med dem du holder af.

Brug også dugen vinter og efterår. Da den ikke har de klassiske julemotiver på som hjerter og stjerner, er det en mere alsidig dug. Den øvrige pynt, som du sætter på bordet, kan være med til at understrege højtiden eller en bestemt begivenhed, der skal fejres.

Juledugen fra Zara Home kan købes her.

Pynt julebordet med årets fineste juleduge

Billedet er fra Södahl.

Kom i rigtig julestemning med dugen Winterland fra Södahl

Hvis du har svært ved at komme i julestemning, så kræver det måske blot det rigtige pynt og interiør. Juledugen Winterland fra Södahl er med sine juletræs- og snefnugmotiver og flotte farver, et godt bud på juletilbehør, der kan skabe den rette stemning. Vil du skabe et flot julebord, kan du f.eks. dække bordet med servietter og levende lys i samme farve som dugen.

Juledugen fra Södahl er lavet i bomuld og du kan få den i forskellige farver og forskellige størrelser. Så uanset, hvor stor en julemiddag du skal holde, så kan du kreere et hyggeligt og indbydende julebord med en juledug fra Södahl. Når dine gæster sidder rundt om bordet, kan de nyde motiverne af grantræer og snefnug på dugen, der hænger ned over bordet.

Juledugen fra Södahl kan købes her.

Nu er du forhåbentlig allerede i julestemning og fyldt med inspiration til årets juledug. Som du kan se, så er der rig mulighed for at skabe det julebord, som du ønsker. Juledugen danner baggrunden for julebordets udtryk, og så er det bare med at være idérig og kreativ, når det kommer til pynten på bordet. De klassiske julefarver, rød, guld og grøn, udfordres af flotte naturfarver, som også gør sig ganske godt til julebordet. Uanset hvilke motiver eller farver, du er til, så skal du nok få pyntet et julebord, som skaber den helt rigtige stemning for dig.

Back to blog