Top 8: Luksus og lækkert sengetøj

Top 8: Luksus og lækkert sengetøj

Du kender sikkert følelsen af at smide dig under dynen efter en lang dag i helt nyt og rent sengetøj - der er sjældent noget så skønt og lækkert. Langt de fleste mennesker tilbringer 7, 9 og helt op til 11 timer under deres dyne i sengen. Der er derfor god grund til at købe noget af det lækreste sengetøj.

Sengetøj er ikke bare sengetøj. Der findes et hav af forskellige typer sengetøj i forskellige materialer. Vi har undersøgt markedet for at finde 8 af de bedste bud på lækkert sengetøj til dig.

Økologisk sengetøj

Billedet er fra byNORD.

1. Forkæl dig selv med lækkert sengetøj byNORD

Vil du give dig selv den bedste gave, så har vi serveret den på et sølvfad til dig her. ByNORD har udviklet dette åndbare sengetøj, som er fremstillet af økologisk bomuld. Du får dermed noget lækkert sengetøj, som både kan anvendes om sommeren og vinteren. Den åndbare teknologi som sengetøjet er vævet med gør, at du hverken får det for varmt eller koldt under dynen.

Ved at vælge dette utrolige lækre sengetøj byNORD får du noget i så høj kvalitet, at du kan bruge det i mange år frem. Det er slidstærkt og kan derfor holde til at blive vasket mange gange, uden at det påvirker sengetøjet.

Sengetøj fra byNORD henvender sig klart til den kræsne køber, der foretrækker at sove ekstra godt om natten i det bløde sengesæt.

Hay sengetøj

Billedet er fra HAY

2. Luksus sengetøj fra HAY giver en god nattesøvn

HAY er et kendt dansk brand, mange allerede kender i dag. Her har vi fundet et af de lækreste sengesæt fra HAY. Dette moderne sengetøj er fremstillet af det blødeste bomuld. Det vil derfor føles utrolig behageligt mod huden. Lige præcis dette HAY Été sengetøj er designet af Amanda Boberg. Du får derfor også et unikt design, som gæsterne hurtigt vil bemærke, når de ser din dyne.

Sengesættet er ideelt til dig som elsker at få farver ind i soveværelset. Med den gule farver vil du få tankerne hen på at ligge på den dejligste sandstrand.

Tekla sengesæt

Billedet er fra Tekla

3. Tekla sengesæt giver følelsen af rent sengetøj - hver dag

Tekla har udviklet en fantastisk teknologi så deres sengetøj, der giver dig den fantastiske følelse at rent sengetøj hver evig eneste dag. Sengetøjet er baseret på 100 % økologisk bomuld.

Her får du et helt fantastisk sengesæt i en duset farve, som ser utrolig stilfuldt ud til sengen. Der er naturligvis også andre afdæmpede farver i denne serie af sengetøj, som du kan vælge mellem.

Bomuldssengetøj

Billedet er fra AIAYU

4. Luksus sengetøj af høj kvalitet fra AIAYU

Går du op i, at dit sengetøj skal være lækkert og af høj kvalitet, så det kan holde i mange år fremadrettet? Så bør du overveje dette dynebetræk fra AIAYU. For det blotte øje kan det måske ligne de mange andre sengesæt på markedet. Det er det dog langtfra, da det er fremstillet af det fineste økologiske bomuld. Du får derfor noget lækkert sengetøj, hvor du ikke er i tvivl om kvaliteten, når du mærker det.

Teknologien og materialet i dette moderne sengetøj er baseret på at give den ultimative nattesøvn.

Bomuldssatin sengetøj

Billedet er fra Hübsch.

5. Få Hübsch sengetøj i det lækreste bomuldssatin

Vil du forkæle dig selv med noget af det blødeste sengetøj, som du kan finde på markedet? Så bør du uden tvivl prøve dette lækre Hübsch sengetøj. Når du først har prøvet dette sengesæt fra Hübsh får du ikke lyst til at sove i andet igen.

Hübsch er kendt for at have en kompromisløs tilgang til fremstillingen af sengetøj. De bestræber sig på at give deres kunder en god nattesøvn, så de hver morgen kan vågne veludhvilede og klar til en ny dag. Dette sengesæt er designet med nogle fine sarte striber, som er enkelt i udtrykket. Vender du sengetøjet om, så vil du derimod se en stærk, varm bordeaux farve.

Georg Jensen sengetøj

Billedet er fra Georg Jensen

6. Sov som de royale med Georg Jensen sengetøj

Georg Jensen er kendt dansk brand, som har haft stolte vævetraditioner siden 1756. De er i dag Kongelig Hofleverandør. Du har derfor mulighed for at sove i det samme moderne sengetøj som de royale. Her vil du tydeligt kunne mærke det gode håndværk og kvalitet i deres luksus sengetøj.

Dette sengetøj fra Georg Jensen er vævet i 100 % egyptisk, kæmmet bomuld. Det er derfor noget af det fineste og lækreste, som du kan finde på markedet. Det er naturligvis også sengetøj i den øvre prisklasse. Men hvem vil ikke sætte pris på at få en god nattesøvn i lækkert sengetøj.

Damaskvævet luksus sengetøj fra Georg Jensen føles utrolig rart for huden, da det er blødt og glat på overfladen. Derudover er sengetøjet ekstra åndbart, da det er vævet med færre tråde på grund af den høje kvalitet i egyptisk bomuld.

Billigt sengetøj

Billedet er fra H&M

7. Fint sengesæt fra H&M i god kvalitet

Lækkert sengetøj i bomuld behøver ikke at koste en formue. Her har H&M udviklet et utrolig blødt og simpelt sengesæt i 100 % bomuld. Det er lækkert sengetøj, hvor alle kan være med rent prismæssigt. Med dette valg får du lækkert sengetøj af god kvalitet. Det er derfor sengetøj, som du kan få glæde af i mange år frem.

Dette moderne sengesæt er fintrådet, hvilket betyder, at det er dejlig blødt og holder på varmen. Sengetøjet fås i forskellige farver, så du kan udvælge det som passer til dit farveunivers i soveværelset.

Øko bomuld sengetøj

Billedet er fra byNORD

8. byNORD har udviklet moderne sengetøj i 100 % øko bomuld

ByNORD har udviklet dette moderne sengetøj med navnet Erika. Erika er luksus sengetøj til dig der sætter pris på at kravle under en blød og behagelig dyne hver aften. Her får du noget af markedets mest sprøde og åndbare sengetøj.

Hvis du derfor vil forkæle dig selv eller en du holder af med noget lækkert sengetøj, skal du uden tvivl vælge dette ByNORD sengesæt. Det er lavet af OEKO-TEX. Det vil sige, at det er vævet på 100 % certificeret økologisk bomuld. Du sover med garanti bedre, hvis du også går op i at tage et miljøvenligt valg, når det kommer til dit sengetøj.

Back to blog